Najnovšie recenzie zo sekcie Krokomery
- Z počtu 1200 krokov, ktoré ako chorý urobím mi napočíta cca 200 - 300 krokov. Nemám ho na trekingovej ale vychádzkovej palici.
Z týcho nesprávne napočítaných krokov, mu potom nesprávne vyjde vzdialenosť, Kcal. Čas meria presne.
displej dobre čitateľný, kvalita výroby výrobku dobrá.
Cena ak by meral, veľmi dobrá. Kedže nemerá vysoká.
Výrobok so kúpil na základe doporučenia jednej zákazníčky
/teda nie obchodu/, ktorá napísala, že je s výrobkom nadmieru spokojná. Takže ak tušíte niekto, kde je problém , napíšte mi. Obchod má moju mail adresu. Pekný deň.
- Je super a jednoducho nastaviteľný
Oplatí sa. Dobre ovládateľný aj pre staršie ročníky.
Používam krátko, zatiaľ spokojnosť. Meria kroky, vzdialenosť, kalórie. Klips na pripínanie mohol byť v inej polohe.
- Vyhovuje, jednoduchá manipulácia
Ešte nie je vyskúšaný ale hádam bude fungovať ako má
Na ruke skoro vobec nereaguje na chodzu a kroky. Akýkoľvek krokomer na skobe, na opasku, alebo vo vrecku reaguje presnejsie.
Ako hodinky ok, ako krokomer nič moc.
Škoda..
Pravdepodobne zle zmontovane,po nejaku číslicu sa to pretačalo na 0000
Splňa čo som od produktu očakávala
Spokojnosť
- Kvalitný výrobok, maximálna spokojnosť
- krokomer je veľmi citlivý na polohu umiestnenia, nemerá presne alebo vôbec ak je v šikmej polohe,
- Na prehľad svojho pohybu počas 7 dní ktoré ukladá super.
- Kvalita výrobku, sedem dňová pamäť prístroja, 3D senzor, denný krokomer, počitač spalených kalórií, akčný mod, funkcia svižných krokov
Kvalitný produkt za dobrú cenu pre tých ktorý chcú vedieť svoj počet krokov za jeden deň.
Pred 1,5 rokom som si ho u Vás už kúpil. Bohužiaľ pružina štipca rýchlo zhrdzavie výrobca by ju mal vyrobiť z nerezovej ocele. Celý štipec mi odpadol, plastové ušká ktoré držia čap pružiny s pružinou sa rozpadli. Treba aby boli masívnejšie. Inak funkčnosť OK. Pokiaľ by sa toto odstránilo odporúčam aj za vyššiu cenu.
- tá malinká krabička naozaj robí to, kvôli čomu som ju kúpil.
- nedá sa odrbať nejakým natriasaním a pod.
- neviem na ňom zmeniť jazyk, komunikuje asi len v angličtine. Niežeby to nejak veľmi vadilo, ale no ...
Neviem ako to robí, ale ak si na začiatku nastavíte svoje hodnoty aspoň približne, tak celkom presne počíta kroky, ako to sľubujú. Vyhodnocuje aj prejdené Km, spálené kalórie atď. Obsluha je veľmi jednoduchá, podľa návodu.
Reakcia značky Omron
Dobry den,
dakujeme za Vasu pozitivnu recenziu, pristroj komunikuje len v anglictine a neda sa prepnut do ineho jazyka.
Ako vsak pisete, obsluha je jednoducha a pouziva sa len zopar slovicok a jasne uvedene jednotky z ktorych je jasne, ze ide o kroky, km, kalorie.
Zelame vela zdravych krokov!
S uctou,
tim Celimed, s.r.o. - vyse 25 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko
- poskytuje kvalitné údaje
- presne podla popisu
- pomer kvalita cena
- Nevhodný, príliš tvrdý klip, pomocou ktorého sa krokomer upevňuje na odev.
Veľmi praktický . Nezavadzia na tele, pomerne presne meria, jednoduchá obsluha, meria iba to čo ma zaujíma, vkusný dizajn.
Zatiaľ som ho použil len 2x, takže až po dlhšom používaní.
- malý, ľahký krokomer,
- kúpil som pre každého člena rodiny a navzájom sa každý večer kontrolujeme, akí sme leniví
produkt funguje ako ma,
výhodou je nezavislost na mobilnom telefone
nevýhodou je navod - velkost pisma - nastastie web pomoze
Zobrazujem 21 - 40 zo 255 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...13 Ďalšie »